jueves, 30 de octubre de 2008

CASTANYADA 2008!!!

Avui hem celebrat la Castanyada a l'Institut, normalment en aquest dia ens agrada que els alumnes de segon d'integració social donin la benvinguda als seus companys de primer, així
que ho hem deixat a les seves mans....











Primerament, ens han fet tres dinàmiques de presentació, per tal de coneixer-nos una mica entre tots i totes. Les dinàmiques han estat: la castanya, t'agraden els teus veíns i el pistoler.

La castanya consistia en conèixer els altres a través de característiques físiques seves, aquesta activitat la han dinamitzat Jonatan i Faisal, el joc dels veíns consistia en moure's a través de la sala en busca d'una cadira quan al teu veí no li agradaves, aquesta l'ha dinamitzat la Fanny, i el pistoler (en aquest cas la pistolera Iris) l'han dinamitzat l'Ari, Iris i Mireia.

Ens ho hem passat molt bé i ben segur que ens recordem del nom dels companys o almenys dels seus piercings, cabells rosos, barrigues cerveseres, etc... !!!

Despres ens han convidat a panellets de coco, ametlla, pinyons... que havíem fet el dia anterior, Ei, que s'ho han currat aquests de segon?

Per finalitzar, hem fet uns tallers, un d'ells ho feia la Lauri de primer que consistia en fer monederos amb comics, ha tingut molt d'èxit i hagut companys que no l'han pogut fer, quina llastima!! Les profes estem molt contentes perquè hi hagut alumnes que han fet aquesta activitat i no han parlat res (alumnes de segon que no paren de darle a la sinhueso), era com si la Lauri els hagués hipnotitzat...



També hi hagut un altre que era per fer imans i flors amb fieltro i certament hi hagut gent molt creativa que han fet coses molt maques!!! Un altre dels tallers ha estat el de la bola de corda que també ha quedat molt bé, aquí també han fet ornaments per a guardar estovalles.




Una alumna de segon, l'Ari, ens ha ensenyat a fer amb plastilina i amb rajoles un utensili per a col.locar veles, i també han quedat molt xulos!! Per últim, hi hagut un altre que consistia en fer ornament a través d'una "rejilla" per a col.locar estovalles, ornament pels cabells... era una mica difícil pero Jonatan s'ha esforçat tot el que ha pogut...




Voleu veure una mica com ha anat la jornada? Aquí teniu aquestes fotos, mireu que bé que s'ho passen!!