viernes, 8 de abril de 2011

6 dies, 10 pel·lícules + debats

Et presentem la programació de ‘Catalunya Cinema’, una setmana pensada per celebrar l’èxit que ha obtingut el nostre cinema durant el darrer any.

De l’11 al 15 d’abril, als cinemes de 9 poblacions de Catalunya, recordarem els 10 films més destacats de l’any passat i organitzarem sessions molt especials en les que comptarem amb la presència dels autors del film projectat (actors, directors, tècnics…).

Pel·lícules d’autor
El cinema català ha obtingut nombrosos premis als festivals més importants del món (els de classe A). Aquest és un èxit que ens confirma com una cinematografia amb caràcter: Aita; Bicicleta, Cullera, Poma; Elisa K; La mosquitera, i Pa negre.


Pel·lícules taquilleres
Les seves històries, actors… han enamorat al públic, convertint-se en les pel·lícules més vistes de l’any passat a les sales catalanes. Una bona oportunitat per veure aquelles que se’t van escapar: Herois; You willl meet a tall dark stranger (Coneixeràs l’home dels teus somnis); Buried (Enterrat); Viatge màgic a Àfrica, i Bruc.


Cloenda
Acabarem el dissabte, dia 16 a les 12h, amb una taula rodona a la Filmoteca de Catalunya en la que participaran els directors de les pel·lícules que conformen ‘Catalunya Cinema’. Un debat que estarà centrat entorn la creativitat i el cinema català contemporani.

En aquesta adreça teniu el programa del Catalunya Cinema:
http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/catalunyacinema/files/2011/04/CC_tr%C3%ADptic.pdf