jueves, 23 de septiembre de 2010

FESTIVAL DE PALLASSOS DIES 1,2 I 3 D'OCTUBRE A SANTA COLOMA

El 1, 2 i 3 d’octubre el festival CIRCE convertirà Santa Coloma de Gramenet en una gran pista de circ per recaptar fons per al projecte “FestiClown Palestina; el I Festival Internacional de Clown a Palestina”.
25 companyies i artistes ompliran els carrers, teatres, places i casals de Santa Coloma amb 28 propostes culturals i espectacles durant els tres dies que dura el festival.
Totes les activitats seran gratuïtes, excepte dues actuacions que serviran per recaptar fons per a la celebració del FestiClown Palestina; la Gala per Palestina que se celebrarà el dissabte per la nit al Teatre Sagarra i contarà amb les actuacions de Tortell Poltrona, Jango Edwards i Cristi Garbo, Pablo Muñoz i Alba Sarraute; i l’espectacle de cloenda “The Best off” de Leo Bassi el diumenge 3 d’octubre també al Teatre Sagarra.
FestiClown Palestina és un projecte de l’associació cultural i de cooperació internacional Pallasos en Rebeldía que consisteix en organitzar un festival internacional de circ, clown i risoteràpia en els territoris palestins.
El FestiClown Palestina és un projecte que neix de la bona acollida que va tenir l’última caravana que va realitzar l’associació a l’abril del 2009 (en col·laboració amb The Palestinian Circus School, Health Work Committee a Ramala i Human Supporters a Nablús) que va portar als territoris palestins, durant dues setmanes i més de 2000 persones, 8 tallers de clown i risoteràpia i 5 actuacions. Pallasos en Rebeldía, que ja ha organitzat altres caravanes solidàries a Palestina i Chiapas, vol, a través del festival, posar de manifest el paper terapèutic del clown i promoure la participació comunitària de gènere i de pau.