lunes, 16 de febrero de 2009

CARNESTOLTES A LA RESIDÈNCIA GERMANS AYMAR I PUIG

Els alumnes de segon d'integració social han anat de visita a la Residència Germans Aymar i Puig d'Alella per a celebrar el Carnestoltes amb els seus residents.

Al principi, la treballadora social i la psicologa ens han ensenyat la residència (sala de fisioterapia, habitacions, sala de visites, etc) i posteriorment hem arribat a la sala d'estar on els residents estaven asseguts/des en quatre taules. Semblava que ens estaven esperant i ens miraven sense saber que venien a fer, així que l'Ari els hi ha explicat qui erem i que fariem en primer lloc.


Ens hem dividit en grups i hem estat una estona amb els avis/es ajudant-los a decorar les seves màscares de cartrò que previament havíem confeccionat a classe els nostres alumnes. Tothom ha decorat la seva màscara amb diferents gomets de colors i la veritat es que els hi han quedat molt maques com podeu veure a les fotografies.

Després els residents han fet un petit berenar, mentre el nostre Rei Carnestoltes i el seu ajudant acabaven de disfressar-se. Quan ja estaven preparats han sortit animant amb molt d'entusiasme a tothom, el Rei li deia l'ordre al seu ajudant qui transmetia el missatge per a que tothom hi participés.
Primer de tot, cadascú ha dit el seu nom i li hem posat a tothom una enganxina amb el seu nom per així afavorir que tothom pogués anomenar-se pel seu nom. En segon lloc, han demanat als residents qui sabia una cançó i la veritat es que la palma cantant se la ha endut el Sr. Antonio.

Després les altres normes del Rei Carnestoltes han consistit en buscar persones que expliquessin acudits, o dites populars i que ballessin i han sortit varis avis/es : Ascensión, Antonio, Isabel, etc i també molts alumnes que per cert ballaven força bé el pasdoble.


Pot ser la norma més emocionant del Rei Carnestoltes ha estat la de les abraçades que primerament semblava que pot ser no seria molt ben rebuda ja que no ens coneixien prou però finalment vam observar que els hi agradava molt fer petons i rebre abraçades.

Finalment, ens hem fet unes fotografies tots junts i deu n'hi do com els hi agrada aquesta gent que els facin fotografies. Per si des de la seva residència algun dia les volen veure o bé li volen ensenyar a algú, aqui els hi posem unes quantes.







MOLTS PETONS PER A TOTS/ES!!