martes, 8 de septiembre de 2009

INICI DE CURS 2009-2010

Ja han passat les ansiades vacances i retomem de nou l'inici de curs, aquest que ens costa tant a tots/es!!!

Aquest any tenim novetats ja que hi haurà nous professors tant a primer com a segon d'integració social, també a primer curs hi haurà dos grups (A i B).
Aquest any superem el nombre d'alumnes que fins ara haviem tingut a aquest cicle!!

La presentació del curs es farà el dia 21 de setembre en horari de 16:30 a 18:30 és força ìmportant que tothom (alumnes de primer i segon) assisteixi per tal de tenir clar el funcionament del cicle i també el tema de la formació en centres de treball.

Per tal d'inaugurar el curs, una professora ens ha enviat una informació que us hi adjuntem per a que treballeu una miqueta, je,je:

Santa Coloma de Gramenet acull l'obra "Inmigrandes" de Pepe Garamendy el 17 de setembre

Un monòleg que ens parla del racisme i la immigració. L’autor argentí ens apropa a la dura realitat dels immigrants al nostre pais des de la perspectiva de l’humor i la ironia. Compra la teva entrada per només 8 euros.

Des dels seus 30 anys d’experiència com a immigrant a Espanya i fent repàs a la història més recent, Garamendy ens mostra les diferències i inconvenients que troben ara els nous immigrants i que ell no va tenir. Amb un to descarat i intel·ligent ens fa reflexionar sobre les grans i petites misèries racistes que tots tenim, començant per ell mateix. Ningú es pot escapar de la seva subtil crítica ni evitar, entre riure i riure, reflexionar sobre la qüestió.

Els beneficis d'aquesta representació anirà destinat a la defensa dels drets humans que fa Amnistia Internacional.

Inmigrandes és també un punt de trobada amb Amnistia Internacional que investiga i defensa la protecció i la promoció dels drets humans de les persones refugiades, sol·licitants d'asil, migrants i desplaçades internes. L'organització treballa per denunciar els casos de violacions de drets humans i per impulsar canvis en les polítiques i les legislacions.


VENDA D'ENTRADES:
Al telentrada de Caixa Catalunya, o a les taquilles de l'Auditori Can Roig i Torres, el mateix dijous 17 de setembre, una hora abans de començar la funció.

Aquest esdeveniment compta amb la col.laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius.

Lugar:
dijous, 17 de setembre
a les 21.30h.
a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet