viernes, 5 de diciembre de 2008

FUNDACIÓ VICKI BERNADET


Benvolgut/da,
La Fundació Vicki Bernadet que treballa per a la detecció, atenció, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals infantils, es dirigeix a vosaltres per tal de fer-vos arribar el MANIFEST CONTRA EL SILENCI SOBRE L'ABÚS SEXUAL INFANTIL, que es presentarà en Roda de Premsa d'aquí a dues setmanes, juntament amb la recent publicació del Llibre "Estela grita muy fuerte", un conte infantil per a la prevenció dels abusos sexuals dirigit als més petits.
El fet d'haver col·laborat en alguna ocasió amb vosaltres, ens fa coneixedors de la vostra implicació i sensibilitat vers la problemàtica, i per aquest motiu us hem volgut fer arribar el Manifest. Si us hi voleu adherir a nivell personal, només cal que envieu un correu amb el nom, professió i lloc a: comunicacio@fbernadet.org ; si l'adhesió és de la vostra entitat, no és necessària cap més referència.També us hi podreu adherir mitjançant una nova pàgina web, de la qual us informarem en breu.

En podeu fer la difusió que cregueu oportuna, sempre tenint cura de què les signatures es remetin al correu mencionat.Moltes gràcies per la vostra atenció.Estem a la vostra disposició per a qualsevol pregunta.Rebeu una cordial salutació,Maivik Cabau(Dpt. Comunicació). Per ampliar informació: FVB 93.318.97.69