viernes, 19 de febrero de 2010

FUNDACIÓ ATENEU SANT ROC: ARPILLERES


La Fundació Sant Roc ens ha convidat a la seva exposició d'Arpilleras elaborada pels diferents grups de dones del barri. Aquesta exposició estarà del 18 de febrer al 2 de març.

Las Arpilleras és un taller de costura on dones de diferents característiques (dones que no saben llegir, dones que tenen problemes per a expressar-se...) tenen l'oportunitat de dir la seva paraula a través de l'art.

Per fer aquest taller cal només un fil i una agulla i dibuixar la teva història en un paper. Les dones escullen les robes i colors que faran servir, els fils, les llanes, llaços, puntes de coixí i d'altres materials.

Una vegada escollit tot el material es comença a cosir sobre la tela i una vegada finalitzada l'arpillera s'exposa a tot el grup.Cadascuna es veu reflectida en l'altra, es descobreixen semblances i diferències de les històries de dones de diferents edats i cultures.

Si voleu més informació sobre aquesta teràpia podeu anar a les taules rodones que es celebraran amb dones participants, talleristes i educdores. La taula rodona del 26 de febrer serà a les 19:30 a les Cotxeres del Palau Robert.

Les arpilleres realitzades viatjant pel món, aquestes possiblement aniran a Londres i Irlanda.