jueves, 11 de febrero de 2010

CARNESTOLTES A LA BASTIDA

Els alumnes d'ISO han celebrat el seu Carnestoltes, cada classe ha elaborat les seves disfresses i finalment hem fet un concurs de disfresses amb ball incorporat. El jurat ho va tenir molt difícil (gràcies Juanjo del bar per la teva participació) perquè la cosa estava molt renyida però finalment es van decidir per premiar a tres de les comparses grupals i una d'individual: els taxis de 1r A van guanyar a la més original, la naturalesa amb marietes i vaques incloses va guanyar el premi a la més reciclada, i les hawaianes van guanyar el premi a la més divertida i bailonga, la disfressa individual va ser per a la pagesa/camperola.

Durant el berenar els alumnes de segon van preparar xocolatada i pastissos i bombons que estaven deliciosos, el diner recaudat va destinat al seu viatge al Marroc (que esperem que puguin realitzar). S'ho van currar molt i estava tot boníssim!! Gràcies a tots els que els vau comprar alguna coseta!!

Per amenitzar la gala, va venir una vampiresa que ens va oferir fer un concurs de música per grups, ens van dividir en països i van simular la Eurobastida, crec que finalment va guanyar Espanya.

Hi havia un jurat que era una mica estrany i que feien el que volien ja us mostrarem les seves cares quan posem les fotos!!

Esperem que ho hagiu passat bé i ben aviat donarem el premi als guanyadors de les disfresses!!