lunes, 2 de marzo de 2009

DERECHO AL DELIRIO DE EDUARDO GALEANO

Un alumno nos ha hecho llegar un vídeo en el que Eduardo Galeano nos habla del derecho al delirio, es una forma de acercarse a este gran escritor latinoamericano que tiene libros tan recomendables como "Escuchar con los ojos: El libro de los abrazos".

Aqui teneis más información sobre Eduardo Galeano:

Eduardo Hughes Galeano (Montevideo, 3 de septiembre de 1940) es un periodista y escritor uruguayo, una de las personalidades más destacadas de la literatura latinoamericana.
Sus libros han sido traducidos a varios idiomas. Sus trabajos trascienden géneros ortodoxos, combinando documental, ficción, periodismo, análisis político e historia. Galeano niega ser un historiador: "Soy un escritor que quisiera contribuir al rescate de la memoria secuestrada de toda América, pero sobre todo de América Latina, tierra despreciada y entrañable". Se clasifica como un periodista que estudia la globalización y sus efectos.

Poner el vídeo que os gustará:
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=9200166055135451068&hl=ca&fs=true

VEÏNS, UN PROJECTE INTERCULTURAL I INTERGENERACIONAL

Un alumne ens informa de la presentació del nou projecte "Veïns" de l'associació Artescena de Cardedeu, que es va celebrar el passat dissabte 28 de febrer a les 22 h. al Centre Cultural de Cardedeu. La presentació va ser a càrrec de Manuel Delgado, Professor d'Antropologia de l' ‘Universitat de Barcelona.

La docusèrie "Veïns" és un projecte innovador que, a través de les arts i els mitjans audiovisuals, proposa un treball de proximitat per promoure una reflexió sobre la diversitat i facilitar un debat sobre els estereotips, prejudicis i pors que podem sentir respecte a altres cultures.

Els projectes realitzats per l'associació Artescena tenen com a àmbit d'actuació la comunitat i com a objectius el desenvolupament cultural i social a través de disciplines artístiques. Artescena fomenta la cohesió i la interacció dels diferents col·lectius als quals adreça els projectes.

Per a més informació: 617 86 90 20
Correu: artescena@gmail.com
http://www.artescenasocial.org/

SETMANES DE LA DONA 8 DE MARÇ

Com ja sabeu el dia 8 de març es celebra el Dia de la Dona i per aquest motiu volem apropar-vos a les diferents activitats que es celebren durant aquesta setmana i la següent, a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Aquí us destaquem algunes d'elles:

2 de març: 19h: Conferència dona i urbanisme.

3 de març: 11:45 Conferència taller sobre Caminem plegats cap a la igualtat. IES LA BASTIDA.

4 de març: 19:45 Entrega premis Isabel Alonso.

5 de març: 18h Conferència sobre la Llei de Barris.

6 de març: 18h Taller de Risoteràpia

8 de març: Manifestació a les 12 hores a la Plaça Sant Jaume

9 de març: Conferència Com està afectant la crisi a les dones 19:30

11 de març: Ni Blancanieves ni su madrastra: narrativa de género 19:30

I per si voleu fullejar tot el programa sencer aqui teniu el link:
http://www.grame.net/uploads/media/CUADRIPTICO_DONA_2009_final.pdf