jueves, 26 de febrero de 2009

CARNESTOLTES A LA BASTIDA


El dia 20 de febrer els alumnes de primer d'integració van celebrar el seu Carnestoltes, van tenir la idea de venir cadascú d'un país i portar menjar típic de la zona, i així ho van fer.

No hi ha fotos de la "comilona" perquè entre el sake de las "japos", el ron de la pirata, el tequila del mexicà i el fino la ina de les flamenques... la cosa va acabar com us podeu imaginar....(ei que és broma!!!).

Com veieu a la foto, estaven molt guapes, bueno també veig que hi ha un transgènere amb cabells vermells. És el que té la integració social que acceptem i tolerem tot!!!

EXPRESSIÓ DE SENTIMENTS AMB GENT GRAN


El grup de primer d'integració social ha visitat la Residència d'Avis/es de la Fundació Roca i Pi, ha estat molt emocionant ja que tots els avis/es, han participat en tot moment , i ens han fet pasar una bona estona.

Al principi, com és normal ha costat una mica començar, fins que la Melani i la Manoli han explicat la primera activitat i ells han entés que havien de fer. Com que era molt difícil hem hagut d'adaptar-la una miqueta però amb la col.laboració de tots els alumnes i dels avis/es ha sortit com esperàvem.

S'han repartit unes etiquetes amb el nom d'un sentiment i posteriorment cadascú havia de trobar a la seva parella de sentiments, representant amb mímica o amb el cos el que posava a la targeta, tots han fet parelles o grups de tres i han xerrat animadament sobre les seves coses.

Després l'Anna i la Silvía els hi han fet escoltar cançons i parlar sobre que els hi recordava, quins sentiments els removia, etc... La cançò que més els hi ha agradat ha estat la de "Paraules d'amor" de Joan Manel Serrat que tots la han cantada i ben segur que els hi ha recordat la seva joventut, l'amor, la tendresa...

Per finalitzar, hem fet la capsa sorpresa on la María i el Laudelí els hi han fet agafar diferents objectes que alguns avis havien de treure sense mirar. Alguns objectes eren macos i portaven records macos com la rosa de peluix d'en Josep però també hi havia alguns de més esgarrifosos com l'aranya de la senyora Patro, pobreta!!.


La propera vegada portarem una coseta per a cadascú ja que s'hi han quedat amb les ganes de tenir un record nostre i nosaltres també de fer-los arribar els nostres agraiments.

Un petonàs per a tots/es, alumnes i avis/es, gràcies Linda i Laura per la vostra col.laboració!!!