domingo, 14 de junio de 2009

FI DE CURS..... BONES VACANCES!!!!


Ja han acabat les classes i els alumnes ja poden gaudir de les seves vacances (almenys de les escolars perquè gran part d'ells treballen i altre part que no han treballat durant el curs ho fa a l'estiu, ja sabem que sou uns grans treballadors, i per a que després diguin del jovent).

No ens agrada parlar molt d'acomiadaments però ja ha arribar el fi de curs i de moment aqui s'acaben les nostrs notícies al blog fins al setembre!!!

Us explicarem una mica com han anat l'acomiadament dels alumnes, en primer lloc, els alumnes de primer van fer un acomiadament als seus companys de segon, va ser molt emotiu perquè els hi van fabricar uns "birretes" (no és un diminitiu de birres)d'aquells de fi de carrera i els hi van lliurar un a un. Va ser una idea improvisada i que finalment va sortir molt bé, volem donar-los les gràcies perquè s'ho van currar i valorem la seva iniciativa!!El darre dia de classe, els alumnes de primer van fer el seu comiat, van portar cosetes per menjar i beure i el que més va causar èxit va ser un licor de café casolà...que va portar la Miriam (la Immi vol la recepta)

Els alumnes de segon van fer un sopar de comiat on les llàgrimes i somriures van còrrer per tot arreu... Ja saben que els dessitgem molta sort i que poden continuar les nostres històries a través del blog...!!!

Us hi esperem al setembre amb les piles carregades, molts petons a tots.