martes, 29 de junio de 2010

ÀGORA JOVE AL MES DE JULIOL

El proper mes de juliol es posa en marxa l’ÀGORA JOVE, un programa d’activitats que es durà a terme al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar i que té l’Àgora del Diàleg (el pati interior d’aquest equipament) com espai de referència.


El passat mes d’octubre es posava en marxa al Centre de Recursos per a Joves l’Espai per la Pau i l’Àgora del Diàleg, dos espais adreçats a treballar amb el joves l’educació per la pau, el respecte pels drets humans i les llibertats fonamentals, els valors de la solidaritat i la convivència, la sensibilització sobre situacions de conflicte i de precarietat de recursos que viuen altres comunitats del món.


ÀGORA JOVE ofereix actuacions de teatre, de dansa, de lectura, de circ, de música i altres expressions creatives que tenen en el rerefons aquests temes. Aquest mes de juliol s’ha programat activitats els dijous 1, 8, 15 i 22, i anem incorporant noves propostes. El proper dimecres, 30 de juny, tindrem una avançada del programa amb tres tallers d’interculturalitat de henna, capoeira i danses africanes a partir de les 18h.

Els nois i les noies interessats poden participar-hi com a públic i també com a protagonistes de les activitats. Un dels objectius d’aquest espai és oferir que els joves colomencs puguin donar a conéixer les seves creacions. Si esteu interessats a participar-hi, us agraim que feu arribar les vostres propostes als dinamitzadors del CRJ Mas Fonollar o al Departament de Cooperació. D’aquesta manera podrem fer la màxima difusió.


El proper dijous dia 1 de juliol a les 19 hores encetem amb una doble proposta artística.

Hi haurà la presentació del nou treball de Los Barrankillos “El barranco peleón” d’una manera poc habitual, amb un concert de manera totalment acústica i desendollada, de la mà de Jan (veu i guitarra) i Fiti (percussió).

A la mateixa tarda, cap a les 8 es presentarà el projecte escultòric “Cadires al desllunat” de l’artista colomenca La Crehuet. Una peça que s’instal·la de manera estable a l’Àgora del Diàleg.

Us esperem!