viernes, 16 de enero de 2009

ALUMNES DE L'IES LA BASTIDA FAN DE REIS MAGS!!!!



Primer de tot, bon any a tothom, esperem que aquest nou any poguem complir part de les nostres il.lusions i esperem també poder contribuir una miqueta a complir part dels vostres somnis!!!
Aquesta notícia ha arribat a les nostres mans de part de la Residència d'avis Roca i Pi de Badalona on dos dels nostres alumnes actualment estan fent pràctiques. Fa referència a una activitat que es va fer durant el Nadal, concretament el dia 5 de gener.

El dia 5 de gener, la Residència Roca i Pi de Badalona, va celebrar l'arribada dels reis entre els seus residents. Va ser un dia molt esperat per tots ells que amb il.lusió esperaven que arribessin Ses Majestats qui els donarien un obsequi de part de la Residència.

Aquest any com a novetat, la Residència va proposar als nostres alumnes si volien participar i fer de reis mags i sense dubtar ells s'hi van oferir ( per a que després diguin de l'alumnat!!!!).
Els alumnes eren el Jonatan (de segon curs d'Integració Social) i el Juan (de segon d'atenció sociosanitaria), dos alumnes que van gaudir també d'una bona estona veient als seus avis/es amb els que han passat tantes estones realitzant activitats a la Residència.

Els avis/es no els van reconèixer i això els hi feia gaudir encara més dels nervis de no ser descoberts per ningú, si mireu les fotografies jo encara no he reconegut al Jonatan.

Des del Departament d'Educació Social de la Residència els hi agraeixen molt la seva participació i des del nostre Institut també els hi volem felicitar.