jueves, 26 de noviembre de 2009

TROBADA D'INTEGRADORS SOCIALS A BARCELONA

Des de l'Associació d'integradors socials hem rebut aquesta informació:

En aquests moments estem en un espai de debat amb Acció Social, en aquest espai tenim la possibilitat d'argumentar la idoneïtat del nostre perfil professional dins dels serveis que coordina aquest departament de la Generalitat.
Com explicàvem en mails anteriors, els col.lectius que entren en el debat són discapacitats i salut mental, en els equipaments que gestiona Acció Social.

Des de TISOC som conscients que tot allò que assolim en aquest espai de debat afectarà a tots els professionals de la integració social, i per això proposem una trobada entre tots els TIS, siguin o no siguin socis de la nostra associació. Aquesta trobada és la que volem organitzar el 28 de novembre, dissabte.

Per aconseguir que aquest espai de treball sigui productiu, hem dissenyat uns espais de participació activa coordinats per socis i sòcies.

Aquests espais de participació tenen per objectiu recollir els arguments que justifiquin que som els professionals adequats per dur a terme les funcions corresponents en els col.lectius esmentats (discapacitats i salut mental).

El nostre planteja ment és una trobada dinàmica, organitzada en diferents grups de treball (en funció de la gent que vingui)


Lugar: Centre de recursos per a les Associacions juvenils de Barcelona
C/Gran de Gracia 190 – 192
Metro L3 (Verde) FONTANA
Hora: 11h a 13h