miércoles, 10 de junio de 2009

CRÈDITS DE SÍNTESI


Avui s'han lliurat els darrer crèdits de síntesis dels alumnes de segon d'integració social. Ha estat un treball molt laboriòs i d'una plena dedicació durant gairebé més d'un mes i els resultats han estat molt positius.

Els treballs escollits pels alumnes han versat sobre diferents col.lectius: malalts mentals, adolescents i joves, i nens/es amb discapacitats intel.lectuals.

Els grups de treball estaven formats per cinc persones que havien de posar-se d'acord en la forma d'organització del treball, els continguts, l'expressió, etc. El crèdit de síntesi permet als alumnes acabar de pulir les seves capacitats clau (resolució de problemes, capacitat d'autonomia, treball en equip...)

Com a novetat aquest any els alumnes havien d'implementar (posar en pràctica) una activitat a alguna entitat amb el col.lectiu que proposàven, això ha comportat molta feina però ha estat molt gratificant per a ells.

Un dels grups ho ha fet a l'Escola d'Educació Especial Josep Sol, altre al Centre de Dia en Salut Mental i el darrer grup ho ha fet a l'aula oberta del nostre Institut.
Els alumnes han valorat positivament aquesta experiència i esperem poder continuar duent-la a terme en els propers anys.

Des d'aquí, volem valorar l'esforç dels alumnes i també volem agrair la participació dels centres i els professionals que ens han brindat la possibilitat de participar amb els seus usuaris i alumnes.