jueves, 29 de octubre de 2009

CASTANYADA 2009

De nou hem gaudit d'una Castanyada molt divertida on hem intercanviat jocs i experiències entre els companys de primer i segon curs.

En primer lloc, van fer un berenar on van poder tastar els magnifics panellets fets pels nostres alumnes de segon i l'esplendid té fet pels alumnes de primer A que van confeccionar també una explicació sobre la ceremònia del té saharui (gràcies Mafhoud per compartir això amb nosaltres).

Després els alumnes de segon van fer dues dinàmiques de presentació per als alumnes de primer, la dels animals i la del pistoler, van ser divertides i tothom va gaudir d'una estona de deshinibició.



Van rebre també la visita del Jonathan i el Faisal alumnes de segon de l'any passat que van estar una estoneta amb nosaltres, ens va fer molta il.lusió tornar-los a veure.


Una vegada finalitzades les dinàmiques (entremig em consta van ballar una mica de country, Angy me lo apunto), es van dividir en dos grups, uns van anar a l'aula de primer A on Yassine els hi va explicar com funciona l'escriptura àrab i com podien posar el seu nom, va ser molt interessant i els alumnes ho van intentar, malgrat després Yassine els hi va corregir una miqueta (gràcies Yassine per la teva feinada).



A l'altre aula de 1rB, semblaba que l'institut s'anava a trencar amb tant de soroll però era la jam session improvisada amb tot tipus de materials (cubell, ampolles, tetra briks, bosses, pals,etc..), la jam va ser amenitzada amb vàries persones que sortien al mig per a fer exhibicions amb les seves cariokes.


I després van fer boles amb globus i arros per a fer malabars que van quedar molt maques i hi havia molta gent fent volar les seves pilotes (Sara que t'hem vist i Cristian ja et tenim al vídeo, pesado!!!).


Bueno dessitgem que us hagi agradat aquesta Diada de la Castanyada i aquí teniu unes quantes fotos per a que tingueu un bon record.

Gràcies a tots/es.