viernes, 21 de octubre de 2011

JORNADES, FESTES I MÉS...

Pallapupas (grup d'animació i teatre amb diversos col.lectius) ofereix el dia 27 d'octubre la obra "Ella" a les 20 hores a la Farinera del Clot. És un projecte de Ràdio Nikosia (ràdio feta per i per a persones vulnerables en temes de salut mental) i Pallapupas sobre la salut mental.Donatiu: 5 euros.

Festival de Tardor de Ribermúsica! I demà, a partir de les 18h, els grups de música nascuts al si del Casal Jove Atlas Raval 'General', 'Misquin Soldiers', 'Young Africans' i basquetbeat actuen al Casal Joves Pau Alòs [Sant Pere Més Baix, 55]. No us ho perdeu! També demà dins del festival hi haurà una conferència sobre les necessitats afectivo-sexuals de les persones amb diversitat funcional al Carrer Allada Vermell, 10.

Jornada de salut infanto-juvenil
, divendres 25 de novembre al Caixa Forum.Inscripció 10 euros.

Jornada sobre "Intervencions on line en salut mental" dia 2 de desembre de 2011. Inscripció 45 euros. Especial per aquelles persones interessades en aplicar les noves tecnologies als tractaments en salut mental.

Mercadillo de la Fundació Ficat al Bar Triptic c/Mozart,4 (Gràcia) Dissabte 22 d'octubre de 18h a 24h la Fundació FICAT organitza un Mercadillo per recaudar fons per els seus projectes d'assitència a joves.
Us demanen que porteu alguna cosa que tingueu a casa i no feu servir (llibre, roba, complements, decoració...). Tot el que porteu es posarà immediatament a la venda a partir de 1€ i podreu adquirir els petits tresors que hagin portat els altres amics/gues de la nostra entitat!

Fira del Teatre Integratiu fer per i per a persones amb diversitat funcional i altres aspectes de salut mental. Dies 29 i 30 d'octubre de 2011 al Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet.