lunes, 7 de noviembre de 2011

CASTANYADA 2011






Aquest any vam celebrar la Castanyada el dia 28 d'octubre, vam fer activitats al matí i també a la tarda.

Durant el matí, els alumnes de 2n ISO vam preparar dinàmiques de grup per a dinamitzar als alumnes de 1rISO i 1r EI, va ser força divertit i els alumnes vam gaudir molt.

A la classe del costat, vam fer petits tallers de Castanyada,concretament un fanalet que representava una carbassa i que els alumnes es podien emportar a casa com a regal, també hi havia un petit taller de papiroflexia que portaven unes noies de la ESO que són unes grans aficionades a aquest art del paper i per últim teniem també un taller de patchwork que consistia en elaborar una carbassa amb diferents teles.

Despres d'aquestes activitats els alumnes van poder gaudir de l'explicació de contes per part d'una alumna d'EI i una professora.

Vàries alumnes de 2n ISO s'havien caracteritzat com a zombies i morts vivents i havien elaborat un taüt on podies fer-te fotografies i a més a més gaudir d'un petit taller de confecció de ferides de mort.

A la tarda, vam cantar cançons de la Castanyada al gimnàs i vam ballar una mica, després d'això ens vam repartir en taules en dues classes i vam començar els tallers de Castanyada que consistien en confeccionar amb teles diferents models de monstres, clauers, cors, etc... També vam fer el taller de fanalets per a confeccionar la pròpia carbassa.

També vam menjar panellets i castanyes que havien elaborat els propis alumnes i que estaven boníssims.

A continuació us posem algunes fotografies per a que veieu com ho vam passar de bé...