lunes, 1 de febrero de 2010

CONCENTRACIÓ PELS SEGRESTATS A MAURITÀNIA

Santa Coloma convoca la concentració del dia 3 de febrer a la plaça del Rei en suport dels cooperants segrestats a Mauritània
L'Ajuntament convoca tots els ciutadans i ciutadanes, així com entitats, associacions i col·lectius de la ciutat, a la concentració silenciosa que es farà el dia 3 de febrer (19 hores) a la Plaça del Rei de Barcelona, per demanar l'alliberament dels segrestats a Mauritània: Roque Pascual, Alícia Gámez i Albert Vilalta.

Barcelona Acció Solidària dedica cada setmana a una ciutat diferent la concentració que convoca a Barcelona. El dia 3 de febrer correspon el torn a Santa Coloma de Gramenet.

La nostra ciutat, compromesa amb totes les accions a favor de l'alliberament dels tres cooperants, va convocar concentracions setmanals a la plaça de la Vila, encapçalades per l'Ajuntament i entitats ciutadanes, dels del moment del segrest, per manifestar el suport i la solidaritat amb els segrestats i demanar la seva llibertat. A petició expressa de les famílies dels tres cooperants, les concentracions de la plaça de la Vila de Santa Coloma es van deixar de fer.

La convocatòria del dia 3 vol ser una altra mostra solidària i de compromís amb Roque, Alícia i Albert. En nom de la ciutat, des d'aquest portal fem una crida a tothom per participar en la concentració de la plaça del Rei 'Santa Coloma amb els cooperants segrestats a Mauritània'.