jueves, 30 de abril de 2009

JORNADA ORIENTACIÓ PROFESSIONAL A L'IES LA BASTIDA



Durant el dia d'avui 29 d'abril hem fet la primera jornada d'orientació professional al nostre Institut.
En primer lloc, hem vist diferents webs i borses de treball on s'hi poden veure ofertes d'integradors socials o de categories similars (educadors de discapacitats,monitors de drogodepenents,educadors educació especial, auxiliar educatiu, etc...)

Després els alumnes de segon han explicat les seves pràctiques als alumnes de primer i la veritat ha estat molt interessant, ja que hem pogut veure les funcions que desenvolupen als diferents llocs de pràctiques. Durant aquest any els nostres alumnes han fet pràctiques amb diferents col.lectius però principalment: menors, adolescents, joves, gent gran,drogodepenents, discapacitats i dones.



Per a finalitzar, l'associació TISOC ha vingut per a explicar qui som, i quines coses es plantegen aconseguir durant aquest primer any de vida de la associació que just al juliol complirà el seu aniversari.

Les dues persones que han vingut eren la Laia i el David que havíen estudiat integració social i que junt a un grup de 6 persones formen la junta rectora de l'entitat.

Ens ha agradat molt que vinguéssin perquè d'alguna manera és una forma de reflexió sobre la nostra professió que és necessària tant per als nous alumnes com per als alumnes que ja finalitzen aquest any.

Aqui teniu algunes fotos de la jornada ja que els alumnes sempre volen veure les seves fotos al blog i em reclamen constantment que els hi faci fotografies!!!!