domingo, 2 de mayo de 2010

FESTICLOWN, FESTIVAL DE PALLASOS PER PALESTINA

Els propers 3 i 4 de juliol de 2010 es durà a terme a Santa Coloma de Gramenet, per primer cop, una activitat ben especial i compromesa. Es tracta d’un cap de setmana intensiu d’actuacions de pallassos i de circ a diversos indrets de la ciutat, tant exteriors com interiors, per tal de sensibilitzar a la ciutadania colomenca del riure com arma contra les injustícies i el clown com protector dels valors socials més humans.

Les persones que treballen perquè aquest projecte sigui possible ho fan de franc, també els artistes actuen de manera voluntària. A bona part dels espectacles, però, es cobrarà una entrada simbòlica o es convidarà a pagar una aportació voluntària al públic. Per què? Perquè amb els diners recaptats es donarà suport econòmic al Festiclown, Festival Internacional de Pallassos a Palestina 2010 que es celebrarà del 25 al 31 d’octubre. Pots trobar més informació a www.festiclownpalestina2010.wordpress.com

Aquesta activitat és una proposta que ha arribat a Santa Coloma de Gramenet a través de Pallasos en rebeldia, una associació que fa anys treballa a Galicia i organitza amb altres entitats i ajuntaments, accions per tal de recaptar fons per aquest projecte. Enguany, per primer cop, la proposta compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i d’entitats locals .

Per tal de dur les actuacions a terme es necessita la participació de joves de la ciutat. Nois i noies voluntàries que facilitin l’activitat dels artistes, informin al públic i facin possible que tots i totes ens ho passem d’allò més bé. També ens agradaria poder-te explicar amb més detall el projecte.

Si vols saber més d’aquesta activitat, estàs interessat/da en participar-hi, ens trobarem el proper 6 de maig, a les 8 del vespre, al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar. Si penses amb algun amic o amiga, que també hi pugui estar interessat, pots convidar-lo a venir. En aquest projecte, cal la col·laboració de totes i tots.

No hay comentarios: