jueves, 3 de mayo de 2012

LA FCPC VISITA L'INSTITUT LA BASTIDA

La Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral ens va visitar el dia 24 d'abril al nostre Institut. Els alumnes d'integració social i atenció sociosanitària van gaudir d'una xerrada molt instructiva sobre la paràlisi cerebral on 5 nois/es de la Fundació ens van explicar aspectes relatius a la seva situació personal: com van nèixer, com els hi ha afectat en la seva vida diària, quines activitats fan, etc.
El més interessant va ser que van poder tenir al davant persones amb diferents afectacions i que ells mateixos van respondre els nostres dubtes: Vanessa, Chema, Jr, Analya, Nicolás.
Després de la xerrada van participar en una demostració de l'esport paralímpic Boccia que consisteix en el treball en equip de vàries persones, que amb sis boles vermelles i sis boles blaves treballen en un espai per llençar-les i apropar-se el màxim a la bola blanca. Per tal de fer la prova van fer servir en el seu llançament els braços i peus esquerres mentre Chema feia servir un aparell que li permetia llençar les boles a través del suport d'alguns alumnes.
Va ser una experiència molt gratificant que ens va apropar molt a la diversitat funcional, estem molt contents que hagin vingut a passar una estona amb nosaltres.
Aqui us deixem unes quantes fotografies i també el seu blog per si voleu fer una ullada: http://serveiseducatiusfcpc.blogspot.com.es/p/pagina-dinici.html


No hay comentarios: