viernes, 26 de marzo de 2010

JA HEM ARRIBAT!!


سلام عليكم Salam alaykoum.

Des de Marrakech us volem saludar i a la mateixa vegada dir-vos que hem arribat be. Ens estan tractant molt be i ens agrada molt a tots.
Per fer-vos participar de la nostra experiencia intentarem posar unes quantes fotos perque pogueu veure el que estem vivint.


Aquest mati ens han rebut els joves de Imadel(Institut Marroquí de Desenvolupament Local) a la Placa Jemaa el Fna, en la que hem pogut veure els famosos encantadors de serps, els micos i les dones que fan tatuatges de Henna. Despres ens han portat al Palais Badii, un antic palau de la Reina d' Inglaterra construit al voltants de l' any 1500. Tambe hem anat el Palais Bahia.
A l hora de dinar ens han rebut a la seu d' Imadel amb un bon cus cus.
Per ultim, a la tarda hem assistit a un homenatge a l' alcaldessa de Gueliz.
Volem fer un agraiment a totes aquelles persones que han fet possible aquest projecte.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Esperem que aquest viatge, que de ben segur estarà ple d'experiències noves i positives, col·labori en la vostra formació com a futurs integradors i en el vostre desenvolupament com a persones.

Ens veiem a la tornada!!!!

Direcció

Anna Maria LLatge dijo...

hooooolaaaa wapuuuuus!!!!m'alegro de que hagueu arribat be!!!i de que us ho estigueu passat genial!!!quina embeja!!!!jajaja
bueno nens i nenes espero que tots els dies alla siguin espectaculars com fins ara!!!un petonet molt gran a tots, us estimuuuuuu

Anna (la compaña de classe, per si ja no us recordeu de mi des que esteu alla!!jajaj)